Aural Selection-Rejection - Treat Me Like A Dog

Bra mat till jobbet

Visst håller du med om att lunchen är dagens höjdpunkt när det kommer till jobbet? Ja många känner att detta verkligen är något som man satsar på och att man ockås kan vilja ta med maten som man verkligen gillar för att klara av detta. Varför inte bara se till att göra sådana saker för alla andra snarare än att göra det som man kan också som man vill för att göra detta på ett bra sätt? Ja, tro det eller ej men om man kan göra sådana saker för dom som kan detta så kan man också njuta och få fram eller få till detta på ett bra sätt. Ja, tro det eller ej men om man kan göra lite annat för alla andra så kan man också se till att göra sådana saker med. Ja, man skall inte känna att detta handlar om något annat vilket vi vet eller tror är en bra ide. Nej, man skall gärna satsa på en restaurang i Solna som kan hjälpa en med detta. Ja, det är min lösning på att få dagen att gå snabbare.

Arbetsdagen går fort

Sköna lösningar för alla är att dagen går fort och att man känner att allt snart tar slut. Ja, detta kanske inte är det enklaste och man kanske känner att man kan göra sådana saker för att också få fram eller få till det som handlar om att verkligen känna efter och att vilja göra det som man tror och kräver av. Tro det eller ej men detta som handlar om att äta ute under arbetet är verkligen något som höjer kvaliten på dagen som går och man kan liksom njuta lite mer för det som annars inte hade blivit gjort. Ja, tro det eller ej men lunchen är den bästa delen på dagen.